miercuri, 23 septembrie 2015

Nervi de seară

Victor Viorel Ponta a dat astăzi dovada înaltei sale educații ”democratice” (primită de la părintele său politic - Adelu Năstase, de la Bunicuța nemuritoare și de la marele înaintaș, căzut în decembrie 1989) - calificând moțiunea de cenzură a PNL drept ”politică inutilă”. Plecând de la această ”logică”, înseamnă că și Parlamentul, alegerile, societatea civilă, în fine, democrația - sunt, toate, inutile. Așa este, tovarășe admirator al lui Guevara - singurele lucruri utile sunt partidul unic, cenzura și, evident, Marea Adunare Națională, conduse de un secretar de partid tânăr (chiar plagiator și trimis în judecată) și mincinos. Dacă vei ajunge la concluzia că opoziția este nu doar inutilă, ci chiar periculoasă, poți trece la pasul următor: umplerea pușcăriilor, ca acum 70 de ani.

O seară minunată cu Haznaua 3 - circul în plen, cu toate maimuțele la vedere. Gâdea, Ciutacu, Abraham, Andronescu, Grecu sunt la datorie. Cloaca este plină (un răspopit, un alcoolic, un incompetent demis și frustrat, două ciocănitori - una mai proastă ca alta), gurile invitaților - la fel. În dezbatere - vechea problemă - ”securismul” lui Traian Băsescu. Cu noi ”documente”, despre a căror ”veridicitate” vorbește linkul de mai jos:


Băsescu îl denumește - ”un fals ordinar” și îl amenință pe răspopitul hidrocefal cu instanța. Însă consideră (și îi dau perfectă dreptate) că problema nu o reprezintă acești jalnici ipochimeni (este plină țara de astfel de retardați, din păcate). ”Marea problemă este CNA-ul” - ”o instituție partizană; moralul poporului român este făcut zob pentru că CNA-ul nu-și face treaba”.
Îmi propusesem să nu mai spun nimic despre locuitorii oligofreni ai Haznalei 3, dar ceea ce (nu) face CNA nu mai poate fi acceptat. Această instituție, alcătuită și controlată politic, este total ineficientă. Până când se vor tot revărsa valurile de ticăloșie asupra creierelor demult spălate din această țară?
Cât tupeu jegos să ai, să îl acuzi pe Băsescu - că ar fi securist, când cel care îți plătește salariul este turnător dovedit al Securității, o jigodie care și-a turnat propriile rude din Germania?
Cât tupeu jegos să ai, să vorbești despre casa din Mihăileanu, când palatul patronului tău este cât jumătate din Casa Poporului?
Cât tupeu jegos să ai să îl acuzi pe Băsescu de furt, când patronul tău nu-și poate justifica uriașa avere și nu poate convinge pe nimeni că banii de la fostele firme ale Securității nu i-au alimentat conturile, când însuși patronul tău a fost închis pe 10 ani, pentru corupție și hoție?
Cât tupeu jegos să ai să discuți despre fetele lui Traian Băsescu, când fiicele patronului tău turnător și infractor sunt chemate în instanță?
Oricine are dreptul să îl întrebe pe Traian Băsescu orice; și chiar să îl acuze - numai sclavii mizerabili ai scursurii penale denumită Dan Voiculescu, nu. Cu atât mai mult, cu cât o fac în mod incorect, mințind.
O singură rază de lumină - disperarea încarceratului Varan (se vede, clar) este transmisă acestor marionete prăfuite. Poate îi face Vadim o chemare...
Ah, să nu uit să precizez (știu asta de la Badea - buză spartă și de la Tribunul decedat) că textul de față este un... pamflet.

Niciun comentariu: