vineri, 16 ianuarie 2015

These days...

1. O publicație ultra-religioasă din Israel, prezentând demonstrația de la Paris, a avut strălucita idee să falsifice o poză - în sensul că toate femeile au fost eliminate dintre demnitarii care mărșăluiau: așa au fost șterse din cadru Angela Merkel, regina Iordaniei, Federica Mogherini sau Anne Hidalgo - primar al Parisului. Mă întreb dacă ăștia sunt aceiași care nu recunosc statul Israel (în care stau și de cărui protecție profită) - pun drapelul în bernă de ziua națională, nu folosesc moneda israeliană, nici limba oficială a țării - și care se îmbrățișau fericiți la Teheran cu fostul președinte iranian Ahmadinejad, la nu știu ce conferință, care desființa Holocaustul. Toate astea pentru că sioniștii au îndrăznit să edifice un stat înainte de venirea celui îndelung așteptat de credincioșii primei religii monoteiste a lumii.
Bine măcar că ăștia nu pun bombe, că altfel cu ce ar fi diferiți de islamiștii radicali?

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/cum-a-disparut-angela-merkel-din-fotografia-marsului-de-la-paris--84984.html

http://www.lesnouvellesnews.fr/index.php/civilisation-articles-section/49-ca-fait-du-bien/4147-apres-la-photo-sans-femmes-la-photo-sans-hommes

2. Porcul - scos din manualele școlare britanice - să nu-i supere pe musulmani. Urmează probabil să scoată șunca din meniu, alcoolul - și să treacă toată lumea la văl. Cu transformarea bisericilor în moschei va fi ceva mai greu - nu știu ce vor face cu ierarhii homosexuali și cu femeile - preot din biserica anglicană. Nu cred că se rezolvă problema dacă-i acoperă cu vălul. Oricum, cu porcul și alcoolul este de înțeles - că nu au nevoie: recentele evenimente de la Paris au demonstrat că unii (dun fericire - o minoritate) dintre musulmani reușesc să se poarte ca niște ... și fără să bea alcool.


3. Spre deosebire de ultimii 10 ani, la Antena 3, în ultimele două săptămâni, subiectul principal este... tot Traian Băsescu. Nu știu... o fi inerția mare? o fi pușcăria grea...?

Niciun comentariu: