duminică, 7 septembrie 2014

Doi inconștienți

În timp ce focul arde la mică depărtare de granița noastră de est, în timp ce UDMR și PCM vor să ne blagoslovească cu o sciziune teritorială, premierul și președintele Senatului au cu totul alte preocupări:

Ponta ne-a fericit cu ordonanța traseismului politic, pentru că el atât știe: să fure - întâi a plagiat, apoi s-a plâns că (în decembrie 2009) (ceilalți) ”au furat mai mult decât noi”, acum fură primarii ACL.

MOLeșin Popescu Tăriceanu (în loc să-și vadă de bătrâneți, de multiplele neveste și de pensiile alimentare) a propus (așa un dobitoc, mai rar) a treia suspendare a lui Traian Băsescu. Probabil are nevoie pentru asta și de voturile UDMR - ce va face pentru a le obține? Eventual va susține proiectul de autonomie teritorială pe criterii etnice, adică dezmembrarea țării? Nu ar fi o noutate la el. Să ne amintim de ședințele de guvern comune cu Budapesta, de schimbarea de confesiune, de cedarea averii Gojdu (atunci, împreună cu ministrul său de externe, astăzi, adversar politic). Ce ar însemna un act de trădare în plus, la acest individ cu caracter infect?

Iar de la tov. Ponta așteptăm cu interes cireașa de pe tort - legea grațierii. Sicofanții ăștia doi vor conduce probabil (având în vedere jalnica opoziție pe care o au) România din decembrie 2014.

Niciun comentariu: