sâmbătă, 9 august 2014

Corul bocitoarelor

După părerea lui Gâdea - cap de ciungă, România de astăzi este mai rea decât cea a lui Ceaușescu. Așa a declarat ipochimenul neobrăzat la Haznaua fumegândă. Bombalăul - de confesiune, adventist, a uitat cum s-a purtat comunismul cu biserica de care aparține. În studio, la Hazna, aseară, mare circ și mare jale - Dana Grecu era în lacrimi, iar Badea se oferea să facă emisiunea din pușcărie (sincer, mi se pare o idee excelentă). Gâdea, Ursu, Răzvan Dumitrescu ștergeau pe jos cu Justiția.

Codrinuț Cheluț Ștefănescu, pe care mintea și bunul simț l-au părăsit încă din copilărie, odată cu părul, considera verdictul ”sfidător la cer” și compara procesul Varanului cu cel al ”Sumanelor Negre” - mă tem că trebuie să se intereseze la Vadim (pe care îl cunoaște îndeaproape) - ce medicamente să ia.

”Antena 3” - post confiscat - titra burtiera. Cu asta sunt de acord - a fost demult confiscat de o bandă de potlogari, manipulatori și pupincuriști veroși, lingăi de cea mai joasă speță.

Sunt doar curios ce mutră va face Gâdea când va veni Varanul sărăcit, după pușcărie, să-i ceară datoria (banii împrumutați pentru casă) - și lui și lui Daniel Constantin și altora.

”Antena 3 e aici!” - să fie, dar în noul sediu, o garsonieră à la Dan Diaconescu, sper.

Și, în final, un mesaj (optimist) pentru Mircea Badea: ”Ia de la Băsescu!!!” 

Niciun comentariu: