sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Fii rea, Firea!

UPDATE. 14.01.2014

Evident, oaia rătăcită s-a întors la turmă....
............................................................................
UPDATE, 13.01.2014

Astăzi, Ponta a declarat că nu a aprobat demisia Firuței. El trăiește încă în comunism: nu știe că demisia este un act unilateral. Dar la ce să te aștepți - în PSD?
......................................................................                                                 
 Găbița Firea nu lasă pe nimeni să-i calce în picioare principiile. Ea a demisionat din PSD, pe motiv că, în județul Ilfov, PNL s-a înțeles cu PDL. Câtă rectitudine! Un exemplu pentru această țară.

Trebuie să recunosc - demult am remarcat calitățile morale deosebite ale acestei doamne, pe când era ”jurnalist” la Haznaua 3, unde, alături de colegi, se bătea pe polonicul plin. Nu pot să uit ziua turului al doilea al alegerilor prezidențiale din 2009: cu neostoită imparțialitate, Firica (se pot vedea înregistrările acelei zile) trimitea oamenii la vot, făcând, pe față, propagandă prostănacului, cu 4 - 5 ore înainte de închiderea secțiilor de vot. Totuși, o femeie puternică și mai ales morală, nimic de zis: s-a dus după Pandele când nici nu se răcise soțul decedat, iar mai apoi a intrat în politică (din imparțialitate - în PSD), alegându-se senator. Astfel a probat faptul că fiecare își atinge nivelul maxim de incompetență.

La rândul său, Liviu Dragnea a spus că este supărat că Găbița a părăsit partidul, dar a mai adăugat că demisia este de înțeles. Și el este supărat pe Crin. Alt lup moralist, un om cu inimă largă, care s-a muncit toată ziua și mai ales seara referendumului din vara lui 2012 să îndrume spre vot cohorte întregi de cetățeni decedați, fapt pentru care s-a ales cu meritatul statut de inculpat.

Niciun comentariu: