miercuri, 22 ianuarie 2014

De ce trebuie depontificată România

UPDATE

În timp ce țara întregă era cu ochii pe Apuseni, tov. Ponta (premierul ”mersi, pa!”) ”ierta” ”Rompetrol” de jumătata de miliard de dolari...

Și un articol interesant al lui Ion Cristoiu:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-lui-cristoiu-strategia-prin-care-psd-ul-lui-ponta-vrea-s-ajunga-din-nou-ca-pe-v-1078349.html
.................................................................................
Doar un exemplu recent, dar sugestiv:


“Ştiţi foarte bine că am o părere foarte bună despre Mihai Gâdea. Nu vreau să spun eu cine are dreptate şi cine nu. Ştiţi c-o apreciez atât de mult pe doamna Pora, dacă ar zice cineva că-i cerşetoare sau prostituată, aş sprijini-o cu toată puterea…”

a spus ipochimenul, invitat într-o emisiune a B1TV. Un exemplu de nesimțire crasă, imposibil de întâlnit în executivele statelor europene civilizate. Plagiator, om josnic și de nimic. Atât a fost în stare să exprime acest nerușinat, când a trebuit să-și spună părerea în legătură cu valul de dejecții revărsat de Haznaua 3, în special de meduza hidrocefală și oligofrenă, care predică toată săptămâna din studio și sâmbăta de la ”amvon”. Pe mitoman nu l-a interesat câtuși de puțin că aproape 300 de jurnaliști s-au delimitat de prestația Haznalei, semnând petiția inițiată de Andreea Pora. Niște dobitoci, care trebuie exterminați - probabil așa gândește acest dictator în devenire, al cărui obiectiv (unul dintre puținele, dar fixele, pe care le are) este să urmeze exemplul ”tătucului” său pușcăriaș și să strângă de gât orice urmă de presă independentă din țara asta.

Exact în acele ore, niște oameni trăgeau să moară în Apuseni, victime ale unui sistem criminal, în care ”invitatul”  și ciracii lui de partid și de stat au fost și sunt parte.

Niciun comentariu: