vineri, 4 decembrie 2009

Băsescu are o şansă

Asta, chiar dacă, pe ultima sută de metri (probabil la cererea lui Geoană?) Vadim a venit la OTV şi, cu spume la gură, a dat "la loc comanda" electoratului său, ca acum să îl voteze pe Geoană. În ultimele zile Băsescu a câştigat procente. Filmuleţul trucat de la Ploieşti, atacurile Antenei 3 la adresa Mariei Băsescu, ameninţarea lui Bădin cu o altă mizerie (poate legat de presupusul "viol" al lui Băsescu) au contat într-o anumită măsură. Dar mai importantă a fost greşeala tactică a coaliţiei de la "Grivco", de a merge sfidător la Timişoara şi prestaţia catastrofală a lui Geoană, aseară, la IPP, când Băsescu l-a bătut de departe. Se pare că Băsescu a recâştigat procente în mediul orăşenesc. Din acest punct de vedere, anunţul lui Vadim vine ca un al doilea pumn în faţa electoratului PNL, după cel dat prin decizia lui Crin Antonescu de a se alia cu PSD.

Acum se pune problema mobilizării electoratului său, mai ales în mediul rural. Nu întâmplător, pe parcursul dezbaterii televizate de la IPP Băsescu a atacat des problemele mediului rural.

Cât despre lingătorul în ... al lui Ceauşescu, care l-a numit (în direct la OTV) "animal" şi "răufăcător" pe Traian Băsescu, există doar două cuvinte: medicamente, medicamente...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Crezi întradevăr că Băsescu mai are o şansă??? Sper să ai dreptate.

Mihail Albisteanu spunea...

Se pare ca am avut...