marți, 20 ianuarie 2009

Big Brother

Conceptul orwellian se extinde în practică văzând cu ochii. Luând în considerare numărul imens de camere de luat vederi din Marea Britanie, mai ales din Londra (drept este că Sarkozy ţine şi el aproape) este greu de presupus că George Orwell a fost doar un simplu vizionar. Folosind minciuna grosolană intitulată pompos "război împotriva terorismului" - un terorism care nu există decât în măsura în care aşa-zişii săi adversari îl finanţează (o făcătură a unora ca şi presupusa criză economică mondială) - se urmăreşte aducerea întregii lumi sub aceeaşi cupolă, unde ochiul atoatevăzător nu al lui Dumnezeu, ci al acelui impersonal Big Brother să urmărească (asemeni ochiului neadormit al lui Sauron) activitatea fiecărei fiinţe gânditoare, zdrobind în faşă orice opoziţie la totalitarismul comunist universal care se doreşte a fi instaurat.

De astăzi, în România, toate SMS-rile şi convorbirile telefonice sunt stocate pentru o perioadă de 6 luni. Măsura va fi completată la 15 martie, când va fi aplicată şi tuturor formelor de poştă electronică, întregind astfel controlul brutal care începe să fie instituit asupra populaţiei României, control care a fost consolidat de la 1 ianuarie 2009, prin introducerea paşapoartelor biometrice (România devine astfel primul stat din UE care urmează necondiţionat modelul SUA) - în această privinţă, recentul semnal de alarmă tras de părintele Justin Pârvu este elocvent. Nici aşa măcar, Poliţia şi Parchetul nu sunt mulţumite - între altele, pentru că perioada de stocare a datelor ar fi prea mică (în alte state din UE este de până la 2 ani).

Vicepremierul Dan Nica ne explica bâţâindu-se că este o obligaţie la nivel european, pe care România trebuie să o respecte, ca să nu se declanşeze prosedura de infringement şi o acţiune la CEDO împotriva României. Bune zile am ajuns, dacă în România celor care au murit în stradă strigând "vom muri şi vom fi liberi" oficialităţile de la Bruxelles impun comunismul. Bine că măcar acea campanie de vaccinare a fetiţelor de clasa a 4-a, împotriva cancerului de col uterin, care se doreau transformate într-un lot de cobai în beneficiul companiilor mondiale de medicamente a fost oprită pentru moment. Dar "doctorul Ferrari" ne promite că va relua campania, după o mai bună informare a populaţiei. Evident că această informare nu va vorbi despre efectele adverse şi, mai grav, nici despre faptul că nimeni nu a studiat (pentru că timpul fizic nu a permis) efectele acestui vaccin asupra fertilităţii feminine.

Un lucru este clar - epoca Uniunii Sovietice Europene se apropie cu paşi repezi şi dacă nu vom face nimic, curând va fi prea târziu pentru acţiune.

Ăstimp, peste ocean este ridicat în funcţie Obama (adus probabil la Casa Albă cu celebra limuzină blindată supranumită "Fiara" - "The Beast"). Cine este el cu adevărat - putem afla de la

http://www.happyfish.ro/reality/lumea_lui_hancu/america_socialista_.html?mcs=16&mtab=2


(iată şi o altă opinie: http://www.youtube.com/watch?v=oddy-tXE_2g
)
şi care este rolul lui? - pai ne spune maestrul Kissinger:

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=127222&catid=3&p=henry-kissinger-obama-trebuie-sa-profite-de-situatie-si-sa-impuna-o-noua-ordine-mondiala.html

Un comentariu:

Cronicarul spunea...

www.youtube.com/watch?v=oddy-tXE_2g 'The Day of the Joker' (THE MANNING REPORT) . Un material socant privind tendintele din SUA de la Kennedy incoace. Poate reusiti sa scoateti un link, sa ajunga bloggerii mai rapid.